LOL

Enorm spelarflykt från TSM: ”Valt att gå skilda vägar”

av Björn Ehrnberg
tsmvinst

Efter debaclet i Worlds står det nu klart att nordamerikanska laget Team SoloMid tappar majoriteten av truppen.
Lucas ”Santorin” Larsen får lämna laget samtidigt som Jang-sik ”Lustboy” Ham gör en legend sällskap med att lägga musen på hyllan.
”Marcus ”Dyrus” Hill framgångar under sin tid i TSM har gjort honom till en legendar,” skriver organisationen i ett pressmeddelande.

Team SoloMids stora publikfavorit, Marcus ”Dyrus” Hill, lämnade Worlds till stående ovationer. Stjärnan hade innan världsmästerskapet drog igång gjort det klart att han skulle avsluta sin LOL-karriär efter den stora turneringen.

Dyrus lägger musen på hyllan som en av två som deltagit i samtliga Worlds genom åren. Men nu får han också något oväntat sällskap av lagkamraten Jang-sik ”Lustboy” Ham som även han väljer att sluta spela professionell League of Legends.
”På grund av en axelskada och det faktum att jag är trött på att spela, kommer jag sluta men samtidigt vara involverad i TSM. Jag kommer aldrig att glömma hur bra fansen och alla andra behandlat mig och jag uppskattar möjligheten som jag fått av TSM att bevisa min förmåga,” skriver Lustboy i nämnda pressmeddelande.

Men vid sidan av att två stjärnor ärofullt avslutar sina respektive karriärer i TSM, så väljer organisationen att avsluta kontraktet med Lucas ”Santorin” Larsen. Enligt pressmeddelandet ska beslutet vara ömsesidigt.
”Jag har uppskattat min tid i TSM men båda parter har valt att gå skilda vägar,” säger Santorin som också avslöjar att han troligtvis inte kommer fortsätta spela professionell Leauge of Legends, även om han inte fullständigt stänger den dörren.

 

 

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport