LOL

Fnatic klara för LCS-final i Sverige: ”Ska bli kul att spela på hemmaplan”

av Björn Ehrnberg
rekkles

Fnatic har vunnit samtliga sina 21 matcher som laget spelat under sommarsplitten.
Och nu väntar final i Stockholm för den orangea organisationen där de kommer möta Origen.
– Det ska bli kul att spela på hemmaplan och de kommer att få känna pressen, säger Martin ”Rekkles” Larsson efter sin avgörande pentakill i sista matchen mot Unicorns of Love.

Svenska League of Legends-fansen kommer att få se Sveriges största stjärna i finalen på Hovet i Stockholm. Efter matchen mot Unicorns of Love är Fnatic fortfarande obesegrade under sommarsplitten.

Unicorns of Love kom till spel med en klar tanke för sin svenske ADC-spelare, och det var att ge honom Lucian i botlanen. Ett beslut som ofta såg ut som ett enormt misstag.

Det rosa laget hamnade ofta i situationer där de inte kunde starta fighterna med ett övertag och Pontus ”Vardags” Dahlblom kunde inte leverera den skada som laget behövde.

Nu väntar Origen för Fnatic i finalen av LCS-splitten. Dessutom är det orangea laget klara för Worlds efter segern över UOL.
– Vi tar det match för match, och steg för steg. Vi hade förberett oss väldigt mycket inför den här matchen, säger Bora ”yellowstar” Kim efter segern och fortsätter:
– Vi visste vilka strategier de skulle komma med.

Martin ”Rekkles” Larsson, som avslutade hela serien med en pentakill, berättade i sändningen att han verkligen ser fram emot att spela för den svenska publiken. Utöver det gav han tittarna en insyn i vad vi kan förvänta oss i finalen.
– Vi har spelat en del träningsmatcher mot dem inför den här matchen mot UOL. Och de har verkligen varit besvärliga att möta, så det kommer inte att bli en överkörning i Stockholm, konstaterar världsstjärnan.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport