LOL

Fnatic på väg att splittras – på grund av Rekkles

av Björn Ehrnberg
xpeke

Det framgångsrika europeiska laget Fnatic kan vara på väg att splittras. Martin ”Rekkles” Larssons situation har gjort situationen ohållbar för övriga laget, rapporterar the Daily Dot.

Martin ”Rekkles” Larsson vill, enligt uppgifter, lämna Fnatic. Det är något som stått klart under en längre tid. Nu rapporterar the Daily Dot att Enrique ”xPeke” Cedeño Martínez kan vara på väg bort. Enligt nättidningen ska midlanerns önskan om att lämna laget härstamma från svenskens situation.
– Spelarna är inte nöjda med hur allt kring Rekkles har hanterats och xPeke har nu börjat titta på sin egen situation, säger en anonym källa till tidningen.

Fnatic hamnade i rampljuset under Silly Season när svenske Rekkles ambition att lämna laget för att spela i Alliance kom ut. Enligt kontrakt som laget har med spelarna krävs en övergångssumma på närmare 100 000 kronor. Men nu kan alltså situationen med Rekkles leda till att fler spelare vill bort från laget.
– Som du kan föreställa dig är atmosfären i laget riktigt usel och sprickan har skapat mer huvudvärk för alla involverade. xPeke tycker att det är dags att lämna.

Men det blir värre. Enligt the Daily Dot ska Fnatic hört sig för gällande Samsung Blues jungler  Lee ”Spirit” Da-yoon, något som gjort Fnatics befintliga spelare på den positionen, Lauri ’Cyanide’ Happonen, orolig.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport