LOL

Forg1ven vill bli utköpt från SK – CandyPanda kan ersätta

av Tobias Lundgren
forgivencandy

Årets största stjärna i EU LCS, SK Gamings ADC Konstantinos ”FORG1VEN” Tzortziou, har länge velat lämna organisationen enligt rykten.
Nu har han enligt Daily Dot bett om att bli utköpt ur laget och ersättaren kan bli Adrian ”Candy Panda” Wübbelmann som lämnade laget förra året.
”Beslutet att Forg1ven ska lämna är ömsesidigt”, säger källor till sajten.

SK Gaming gick fram som en ångvält i årets EU LCS, men i slutspelet blev de skrällartat utslagna av Unicorns of Love. Efter nederlaget började rykten cirkulera att ADC-stjärnan Konstantinos ”FORG1VEN” Tzortziou ville lämna laget och nu verkar det vara nära att ryktena besannas.
Enligt Daily Dot har parterna kommit överens att Tzortziou ska leta ett nytt hem, men det hänger på hur mycket SK kommer vilja ha för stjärnan.
”Beslutet att han ska lämna är ömsesidigt. Hans enda orosmoln är att de ska vara villiga att sälja för en resonlig summa så han inte hamnar i samma situation som i Copenhagen Wolves”, säger en källa.

”Raka motsatsen mot vad jag ville”

Tidigare har rykten viskat om att ersättaren skulle bli svenske Martin ”Rekkles” Larsson som är på väg bort från Elements efter en fiaskosäsong. Men han verkar nu istället klar för en återkomst i Fnatic och SK har i stället ställt in siktet på en nygammal bekantskap: Adrian ”Candy Panda” Wübbelmann.
Ingen från SK-lägret har kommenterat ryktet, men samtidigt som laget försöker få alla spelare på plats lämnar även coachen Joe Elouassi organisationen. Han berättar i ett uttalande om den dåliga stämningen mellan spelarna den gångna säsongen.
”Jag hade en vision vad som skulle hända kommande split men tyvärr är det som kommer hända raka motsatsen mot vad jag ville och jag är ledsen att SK valde den vägen”, skriver han.

 

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport