LOL

Han kan bli femte spelaren i Origen: ”Är favorit för rollen”

av Björn Ehrnberg
ichPUFF

Enrique xPeke Cedeño Martínez, en av de mest uppskattade spelarna i League of Legends på den här sidan Röda havet, har startat ett nytt lag efter sina år i Fnatic. På onsdagen blev det klart med tre ytterligare proffs som ansluter till Origen. Nu återstår bara frågan vem som tar hand om toplane.
”Alex Ich är favoriten för rollen,” skrev tidningen Esportheaven i ett avslöjande kring vilka som tar plats i xPekes nya lag.

På onsdagen slog bomben ner. Enrique xPeke Cedeño Martínez tillkännagav sina tre första spelare i nyastartade laget Origen. Efter flera framgångsrika år i Fnatic, med sin kulmen 2011, har xPeke seglat upp som en av esporthimlens största stjärnor. Och nu är vägen fram upplyst.

Frågan på allas läppar

Alfonos ”Mithy” Aguirre Rodriguez har skrivit på, Jesper ”Niels” Svenningsen likaså. I sällskap med Maurice ”Amazing” Stückenschneider och spanjoren xPeke har de skapat ett hype-tåg som redan har lämnat stationen. Men vem tar toplane?

Flera namn har redan börjat florera. Alexey ’Alex Ich’ Ichetovkin som nyligen lämnade Ninjas in Pyjamas är ett namn som finns tillgänglig. Esportheaven, som tidigare rapporterade att just Mithy, Amazing och Niels skulle gå till xPekes projekt nämnde i samma artikel att ryssen från Kamenka skulle ta platsen i toplane.
”På toplane har en annan källa berättat att League of Legends-veteranen Alex Ich är favoriten för rollen,” skrev nättidningen då.

 

 

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport