LOL

Krepo blir caster under europeiska sommarspliten

av Tobias Lundgren
krepo

För några veckor sedan beslutade han sig för att karriären som professionell spelare var över.
Nu är det klart att Mitch ”Krepo” Voorspoels går tillbaka till rollen som analytiker och caster under de europeiska LCS-sändningarna i sommar.
”En del av mig kommer alltid sakna scenen men det var en perfekt tid för mig att gå till nästa utmaning och bygga en långsiktig karriär”, skriver han på Facebook.

Profilen Mitch ”Krepo” Voorspoels, med förflutet i både Evil Geniuses och Cloud9, hoppade in som support i krisande Elements under vårsplitten. Men inhoppet blev långt ifrån någon succé och efter säsongens slut lämnade Krepo beskedet att hans professionella karriär var över. Senare ersattes han av doldisen Hampus ”promisq” Abrahamsson i Elements, som laget enligt honom kontaktade när Krepo meddelade sin pensionering.

Avslöjade framtidsplanerna på Facebook

Nu har Krepo offentliggjort sin framtid inom esporten, då han väljer att återvända till casterdesken där han suttit vid ett flertal tillfällen tidigare. Den här gången blir det mer permanent, då han kommer närvara under hela sommarspliten.
”Många har frågat vad mina framtidsplaner är och nu kan jag avslöja dem. Med omedelbar verkan kommer jag bli en del av sändningsteamet för europeiska LCS där jag kommer ta rollen som medlem på analysdesken. Jag åkte till Berlin i lördags och började jobba i dag (måndag).”

”Har inte ångrat mig sedan dess”

Enligt Krepo har han inte tvekat gällande beslutet att dra sig tillbaka från tävlingsspel.
”Det har gått några veckor nu och jag har inte ångrat mig sedan dess. En del av mig kommer alltid sakna scenen men det var en perfekt tid för mig att gå till nästa utmaning och bygga en långsiktig karriär”, skriver han.

Europeiska LCS, med Krepo som analytiker, startar nu på torsdag, den 28 maj.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport