LOL

Rekkles: ”Att gå med i Fnatic igen känns som att komma hem”

av Tobias Lundgren
rekklesny
Rekkles är återigen i Fnatic. Bild: Fnatic.com

Fnatic råkade avslöja hans återkomst för tidigt – men nu har Martin ”Rekkles” Larsson officiellt återvänt till laget som byggde hans karriär.
Och stjärnan själv säger i ett uttalande att det är som att komma hem.
”Vi slog snabbt fast att vi fortfarande delar samma ambition och passion”, säger han.

Martin ”Rekkles” Larsson lämnade Fnatic efter att laget misslyckats under Worlds, och skrev istället på för Elements. Men tiden där blev allt annat än lyckad och snart kom rapporter om att Larsson ville lämna laget. Hetaste tipsen sa att svensken skulle återvända till organisationen där hans League of Legends-karriär tog fart, och efter att Fnatic för tidigt gått ut med en pressrelease som avslöjade återkomsten blev ryktena bekräftade.

”Unikt tillfälle att möta bästa lagen i världen”

Nu är Rekkles officiellt tillbaka i laget, men i ett uttalande säger han att tiden i Elements var långt ifrån bortslösad.
”Mitt val att gå med i Elements var uttänkt och man kan säga att beslut inte alltid faller ut som du önskat. Trots det är jag tacksam för att ha vuxit både som person och spelare.”
Han verkar ha tvekat innan han skrev på för Fnatic igen, men säger att i slutändan kom parterna överens om att de har samma stora mål i sikte.
”Vi slog snabbt fast att vi fortfarande delar samma ambition och passion. Att gå med i Fnatic känns som att komma hem och att återigen spela med min gamla support och vän Yellowstar, och de andra lagkamraterna, känns som ett unikt tillfälle att få möta de bästa lagen i världen.”

”Har varit en otrolig upplevelse för mig”

Rekkles återkomst betyder att Pierre ”Steelback” Medjaldi, som var med och tog laget till en seger under vårsplitten, blir degraderad till en plats på bänken i Fnatic och organisationen lovar att komma med nyheter om hans situation i en nära framtid.
”De senaste fyra månaderna har varit en otrolig upplevelse för mig, både personligt och professionellt. Det känns som att jag har förbättrat mig mycket sedan vi startade resan. Jag är extremt stolt över vad vi åstadkommit den här säsongen, vi nådde våra mål och hade en fantastisk tid. Jag är glad för killarnas skull och kan inte vänta på att se vad de kommer göra nästa säsong. De jobbar alla stenhårt och kommer ge allt”, säger Steelback.

 

 

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport