LOL

Rekkles: ”Det känns bra att representera Alliance”

av Björn Ehrnberg

Få kan ha undgått en av League of Legends största storys från Silly Season. Martin ”Rekkles” Larsson begärde att få lämna Fnatic och efter en del om och men blev det klart att den svenske AD Carryn spelar för Alliance nästa säsong. Nu berättar stjärnan själv om känslorna och uppladdningen inför IEM i San Jose.
– Jag känner mig redan som en del i laget, säger Rekkles till ESL TV.

Ryktena om Martin ”Rekkles” Larssons sorti från Fnatic florerade i månader innan det stod klart att svensken skrivit på för Alliance. Den världsberömde AD Carryn berättar nu om svårigheterna laget haft inför IEM San Jose.
– Eftersom jag inte kunnat träna med laget innan alla kontrakt var färdiga så kommer vi få det svårt mot lag som Cloud 9 och Team Solo Mid som tränat i över ett år, säger stjärnan till ESL TV.

Vid skrivande stund har redan TSM åkt ut ur turneringen efter en 2-0-förlust mot Unicorn of Love. Men Rekkles och Alliance spelar klockan 21 svensk tid mot Cloud 9 i vad som kommer bli svenskens första officiella match i sin nya tröja.
– Jag tror att vi kan göra en hel del bra ’moves’ här och förhoppningsvis ta oss hela vägen till finalen, säger Martin Larsson till ESL TV.

Hur kändes det när nyheten om att xPeke och Cyanide lämnar Fnatic slog ner?
– Mitt beslut att lämna Fnatic var baserat på att jag visste att de skulle lämna. Många fans tror att de fattade sina beslut när jag drog, men egentligen var det mer som att vi alla lämnade tillsammans. Jag fick erbjudandet från xPeke att följa med honom till hans nya lag, men jag ville gå min egen väg och jag tyckte att Alliance var det perfekta valet för mig, säger Martin ”Rekkles” Larsson.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport