LOL

Ryktet: Skandalspelaren på väg till Cloud9

av Tobias Lundgren

cloudhaijensen

Han fick en lång avstängning efter en DDOS-skandal som han nekat inblandning i.
Men nu kan Nicolaj ”Incarnati0n” Jensen vara på väg till en topporganisation, då han ryktas ersätta trotjänaren Hai Lam i Cloud9
– Jack (C9-ägaren) har varit förstående för hans situation och önskan att spela, han har varit på standby sedan Riots beslut, säger en källa till Daily Dot.

Efter att ha pekats ut som ansvarig för en rad DDOS-attacker mot toppspelare blev Nicolaj ”Incarnati0n” Jensen avstängd från att tävla inom League of Legends under en lång tid.
När han inte kunde spela försökte han sig istället på coachrollen och hoppade in i SK Gaming, men efter att Riot meddelade att han inte skulle få vara med laget på scenen eller backstage under Worlds föll den planen samman.

Kommer ersätta stjärnan

I slutet av mars tog den långa avstängningen, som gällt sedan 2013, slut och nu ryktas Incarnati0n gå till ett lag som länge haft ögonen på honom. Redan under förra året pratades det om att Jack Etienne, Cloud9:s manager, hade ett gott öga till den skandalomsusade spelaren och att han velat värva Jensen som coach redan i januari.
Men nu ser det istället ut som att han kommer kliva in som spelare under nästa split som startar i maj, och att han då ersätter trotjänaren Hai Lam som en längre tid kämpat med en rad fysiska åkommor.
– Jack (C9-ägaren) har varit förstående för hans situation och önskan att spela, han har varit på standby sedan Riots beslut, säger en källa till Daily Dot om situationen.

Laget har ännu inte gått ut med något officiellt.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport