LOL

Segerjublet efter El Clasico-segern: ”Kändes riktigt bra”

av Björn Ehrnberg
segerjubel

Fnatic får behålla sitt rekord från 2013. Efter en seger mot SK Gaming har nu lagets största rivaler fått sin första förlust
– Det kändes riktigt bra att bryta deras form. Det känns faktiskt fantastiskt, säger Fabian ”Febiven” Diepstraten i en intervju med Riot efter den dramatiska segern.

Fnatic fick stopp på SK Gamings dominans i vårsplitten av LCS. I League of Legends svar på El Clasico lyckades det nykomponerade storlaget att ge SK Gaming första etta i förlust-kolumnen.
– Vi visste vad de ville göra och de är kända för att ha bra lanes, så vi valde Champions för att stoppa dem. Och vårt lag spelade riktigt bra för att sätta krokben för dem, säger Bora ”YellOwStaR” Kim.

”Vi gjorde en hel del misstag”

Fnatic har nu sju segrar och två förluster i vårsplitten, samtidigt lyckades laget att försvara organisationens rekord från 2013 när Fnatic inledde serien med nio vinster – nu landade SK Gaming på åtta vunna matcher innan de åkte på sin första förlust.
– Även om vi vann matchen kände jag att vi gjorde en hel del misstag i den här matchen. Om vi kan minimera dem i framtiden kan vi bli riktigt starka längre fram, konstaterar Fabian ”Febiven” Diepstraten i en intervju med Riot Gaming.

För Fnatic väntar nu Gambit Gaming på fredagen, medan SK Gaming har chans att visa varför de anses vara det bästa laget i Europa i en match mot svenske Petter ”Hjärnan” Freyschuss H2K.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport