LOL

STHLM Esport levererar IEM i San Jose på svenska

av Björn Ehrnberg
NW16H0QufDBbpJQjbStXsbg_YfoBLS0_eWXbf-_IZBU

Vid skrivande stund är IEM i San Jose inne på sin sista dag. Hemma i Sverige förbereder sig STHLM Esport för att göra sina andra marathon-sändning tillsammans med ESL och Qruxel e-sports studio.

– Jag tror Cloud 9 har störst chans att vinna eftersom de inte gjort stora förändringar nyligen och samarbetar bättre, säger “Sangsoo” Lee Isacson inför League of Legends-turneringen.

IEM i San Jose går av stapeln under helgen. Tillsammans med ESL och Qruxel e-sports studio har STHLM Esport fått chansen att casta Starcraft 2-tävlingen samt League of Legends-turneringen på svenska.

I San Jose får omvärlden en första inblick i hur Alliance ser ut med Martin ”Rekkles” Larsson i truppen. Tillsammans med Team Solo Mid, Cloud9, Unicorn of Love, paIN Gaming och Lyon Gaming utgör Alliance det sjätte laget i mini-turneringen.

Cloud 9 har störst chans att vinna

På lördagen stod det klart att Unicorn of Love tog sig vidare till final efter seger över TSM. På söndagen, klockan 21 svensk tid, kommer Henning “MrBadExample” Eklund och “Sangsoo” Lee Isacson guida den svenska publiken genom matcherna.

Vem är favorit i helgens matcher?
– Jag tror Cloud 9 har störst chans att vinna eftersom de inte gjort stora förändringar nyligen och samarbetar bättre, s’ger “Sangsoo” till STHLM Esport samtidigt som kollegan fortsätter:
Unicors of Love! Förutom att jag är lite polare med Pontus “Vardags” Dahlblom är det det klart mest kreativa laget som i tidigare turneringar visat att de har många äss i rockärmen. Håll framförallt utkik efter Tamás “Vizicsacsi” Kiss i toplane!

Här hittar ni sändningen av Starcraft-turneringen, LOL-sändningen hittar ni här.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport