LOL

Stjärnan lämnar H2K – efter LCS-avancemanget

av Björn Ehrnberg
febvien

H2K:s midlaner, Fabian “Febiven” Diepstraten, har lämnat laget. I ett pressmeddelande berättar stjärnan om anledningen bakom beslutet och tiden som varit.
– Det var en underbar upplevelse att spela i H2K. Jag njöt av att spela med samtliga i laget och hänga utanför spelet, men tiden är nu kommen för mig att röra mig vidare, säger huvudpersonen själv.

Efter ett år i H2K går nu Fabian “Febiven” Diepstraten vidare i sin League of Legends-karriär. Efter två Challenger-titlar, två segrar i Black Monster samt en vinst i EU-expansionen går nu midlanern vidare.
– Vid sidan av att vara en väldigt talangful spelare, skötte sig Febiven alltid otroligt bra och var en professionell spelare som gav allt i varje match, skriver lagets general manager, Richard Wells, i ett pressmeddelande.

Febiven, som i nämnda pressmeddelande önskar sitt forna lag all lycka, har ännu inte deklarerat var nästa steg i karriären blir. På Reddit har spekulationerna redan dragit igång, och många tror sig se holländaren spela i Fnatic till nästkommande säsong.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport