LOL

Stjärnan räddade Fnatic: ”Är för bra”

av Björn Ehrnberg
fnatic

Fnatics framgångståg rullar vidare. I andra veckan av LCS besegrade den klassiska organisationens nya lag motståndarna i Team ROCCAT i en oerhört dramatisk drabbning.
– Det här var verkligen två bra lag som möttes, det måste alla hålla med om, säger experten, tillika tidigare Ninjas in Pyjamas-stjärnan, Martin “Deficio” Lynge i sändningen.

I en match som innehöll all tänkbar drama man kan begära från en match i LCS drog Fnatic slutligen det längsta stråt. Efter att ha inlett vår-spliten med två dominanta segrar fick den nya truppen ta i från tårna för att besegra Team ROCCAT. Och det var en välkänd nykomling i EU-sammanhang som gav Fnatic övertaget.
– Kim ”Reignover” Ui-jin på Rengar är för bra, för att vara ärlig är han verkligen vansinnigt skicklig på den kämpen, säger expertkommentatorn Trevor ”quickshot” Henry och fortsätter:
– Det var inte en övertygande seger för Fnatic, men de gjorde vad de behövde även om de var nära att slarva bort det. Tack vare hur Reignover kunde få stopp på motståndarnas carries i rätt ögonblick bäddade för vinsten.

Fnatic har nu tre raka segrar i starten av vår-spliten i europeiska LCS. På fredagen ställs den forna världsmästarorganisationen mot Gambit Gaming, ett lag som inte lyckats leva upp till hypen i inledningen av LCS-säsongen.

 

Samtliga resultat under torsdagen

H2K – MYM 1-0
Unicorns of Love – Giants 1-0
Fnatic – Roccat 1-0
SK Gaming – Gambit 1-0
Elements – CPH Wolves 1-0

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport