LOL

XPeke avslöjar: Jag kommer inte sluta

av Björn Ehrnberg
xpeke

Efter förlusten i sommarsplittens stora final i Stockholm avslöjade Enrique ”xPeke” Cedeño Martínez att han inte planerar på att sluta spela League of Legends.
Med andra ord kommer vi få se den världsberömde midlanern även efter Worlds.
– Nej nej, det var bara en kille som önskade att få göra en intervju med mig på grund av ett rykte han hört, säger stjärnan i en intervju med 1337 Magazine.

I början av juli dök det upp en artikel som slog fast att Origens midlaner, Enrique ”xPeke” Cedeño Martínez, skulle lägga musen på hyllan efter Worlds. I en intevju med 1337 Magazine avslöjar han nu att så inte är fallet.

Den tidigare Worlds-mästaren kommer således, enligt egen utsago, att fortsätta spela efter världsmästerskapet. I nämnda intervju går han också mer in på vad som hände när Dailydot släppte sin artikel.
– Det var bara en kille som önskade att få göra en intervju med mig på grund av ett rykte han hört och jag sa bara att jag inte ville göra intervjun, men han publicerade den ändå, säger xPeke.

Origen gick som bekant och förlorade LCS-finalen i Stockholm mot Fnatic med 3-2. Laget är, trots förlusten, fortfarande med i racet för att få spela i Worlds. Origen kommer att ställas mot antingen Giants Gaming eller Team Roccat.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport