LOL
English version

xPekes nya lag är här

av Niklas Söderqvist
xpeke

Före detta Fnatic-stjärnan xPekes nya League of Legends-lag Origen presenterade sina spelare idag. Som det ryktats om tidigare så bildar Niels och Mithy botlane. Lagets junglare blir tidigare TSM-spelaren Amazing.
– De har visat att de är bra spelare och jag litar på dem, skriver stjärnan i ett inlägg på Facebook.

Under förra veckan ryktades tidigare NiP-spelaren Alfonso ”Mithy” Aguirre Rodriguez vara på väg till spanjoren Enrique ”xPeke” Cedeño Martínez nya lag som han startade kort efter att ha lämnat Fnatic. Idag bekräftades ryktet då Origen offentliggjorde nya lineupen via Facebook. Med i laget finns också, som tidigare ryktats, danske AD-carryn och supertalangen Jesper ”Niels” Svenningsen och tidigare TSM-spelaren Maurice ”Amazing” Stückenschneider.
– Jag litar fullständigt på alla tre. De har visat att de är bra spelare och jag tvivlar inte en sekund på att vi kommer att förbättras tillsammans, skriver xPeke via Facebook.

Rekkles fick erbjudande

I samma stund som xPeke och Lauri ”Cyanide” Happonen gick skilda vägar med Fnatic uttryckte spanjoren sin önskan om att starta ett eget League of Legends-lag. Nu har laget både ett namn och tre stycken nya spelare. Svenske superstjärnan och tidigare lagkamraten Martin ”Rekkles” Larsson fick erbjudande om att bli en del av xPekes drömlag.
Jag fick erbjudandet från xPeke att följa med honom till hans nya lag, men jag ville gå min egen väg och jag tyckte att Alliance var det perfekta valet för mig, sa Rekkles till ESL.

Facebook

Arkiv

Om oss

Tf redaktör: Simon Engstrand
Tf chefredaktör och ansvarig utgivare: Sofia Olsson Olsén
Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
Tips: esport@aftonbladet.se

Sälj

Kontakt på Aftonbladets annonsavdelning: Mikael Rådö, 070 161 99 93 Kontakt för partner-samarbeten: Pontus Ogebjer

Info

Läs mer: Integritetspolicy Om annonser
Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm Telefon växel: 08 725 20 00 Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
Org.nr: 556100-1123 Momsregistreringsnr: SE 556100-11230
© Aftonbladet Esport